Urjalan Seudun Vanhustenkotiyhdistys ry on perustettu vuonna 1969. Yhdistys omistaa Iltalan vanhustentalot ja Reikonlinnan kiinteistön.

Hallituksen puheenjohtajana toimii Heidi Rytky, muut hallituksen jäsenet ovat Eija Järvinen, Alisa Lehtonen, Jorma Suonpää ja Jari Tallbacka.  Hallituksen sihteerinä toimii isännöitsijä.

Yhdistyksen hallitus kokoontuu kolme kertaa keväällä ja kaksi kertaa syksyllä. Sääntömääräinen yhdistyksen kokous on kerran vuodessa keväisin.

Toimintansa tukemiseksi yhdistys voi ottaa vastaan lahjoituksia ja testamentteja sekä toimeen­panna myyjäisiä ja arpajaisia.

Jäseneksi yhdistykseen pääsee maksamalla ainaisjäsenmaksun 15 euroa. Liity jäseneksi ja tule vaikuttamaan osallistumalla kokouksiin ja toimintaan.   Näin tuet kuntamme ikäihmisten asumispalveluja ja muuta toimintaa. Jäsenmaksun voi maksaa suoraan yhdistyksen tilille OP FI52 5488 4310 0003 38. Kirjoita viestikenttään “jäsenmaksu” + oma nimi + osoite.  Jäseneksi ovat tervetulleita kaikki ikään ja asuinpaikkaan katsomatta, myös yhteisöjäseneksi voi liittyä.